***

Адель17
Не в тім біда,не в тім печаль,
що серце ревно плаче,
Моє життя - чорна вуаль,
Без просвітів неначе.
Але чому,але чому?
Вже музика не грає?
Так тихо я вперед іду,
Годинник серце крає.
Не в тім біда,не в тім печаль.
Життя триває наче,
А в тім біда,а в тім біда,
Що я давно вже нежива.