Загадка 6

Надежда Крайнюк
На українській мові:

Лапкою вмивається,
Ще й  хвостиком грається
Часто миє ротик.
Хто такий? Це - (к...к)

На русском языке:

Лапкой умывается,
Хвостиком играется,
Часто моет ротик,
Значит, это - (к…к).

2012 год
Картинка из интернета