Загадка 7

Надежда Крайнюк
На українській мові:

Хто біжить через дорогу?
Довгі вуха, довгі ноги...
Сіренький стрибайчик,
То побіг наш  (з....к)


На русском языке:

Кто бежит так  по дороге,
Уши длинные и ноги,
Шубка серая такая?
Это наш трусишка   (з..ц)

2012 год
Картинка из интернета