14, 07, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Пячэ ў галаву, знішчае зрок і слых бяда і гора ад навін, непрычасаных лёсам. Гарыць жыццё агнём, які ўжо не заліць супрацьпажарным рукавом.. Патрэбен нам патоп чарговы...каб змыў навалу ўшчэнт... магчымасьць каб была пачаць усё па- новаму!