Запрошую Тебе, Iiсус

Наталья Светлая 7
Запрошую Тебе, Іісус,
Живи в моїй душі.
З Тобою, Боже, не боюсь
Я труднощів в житті.

Навчи мене у всьому
Тобі лиш довіряти,
Свій біль, проблеми, втому
У ніг Твоїх складати

І ворогів любити,
На них не ображатись,
За них Тобі молитись,
Щоб їм Тебе пізнати.

Навчи мене так жити,
Як Ти жив на Землі,
Життям своїм служити
І людям, і Тобі.