Коханому - на замовлення

Оксана Олейник Львов
/15.07.15.р./

Змінюються пори року й минають дні,
Але мені, милі усі твої тривожні сни,
Від яких я, тебе прокину свої поцілунком,
Що стане й для мене, п'янким трунком,
Бо як я, можу не обірігати тебе коханий,
Якщо ти, став для мене рідний та жаданий,
І навіть коли між нами, літають блискавиці,
Я мрію про спільні щасливі миті.
Тому не вдавай, що ти, на мене злишся,
А краще, до серденька мого, щиро пригорнися,
Воно ж, так ніжно від кохання тріпоче,
Бо разом із тобою жити у злагоді хоче

(С) Оксана Олійник - БОМ

П.С.: Вірш написано на замовлення для чудової молодої закоханої пари.
Щастя Вам.