15. 07. 2015

Светлая Две Тысячи 10
На Беларусі шмат каго я бачу, хто ловіць усё за хвост удачу. Здаеццца, ужо і злавіў ...ўжо ў руках...ан не ...ізноў другая змена ... і цягнуцца гады ў барацьбе за гэта... праз лета і зімУ, спякоту, непагадзь, а ўсё ніяк ім гэты хвост у рукі не даецца...А трэба толькі бо змяніць уладу, тады наступіць лад... у кожнай хаце ))). Мне кажуць, што не так, зусім не абавязаны. Не веру, бо не ўсе злачынствамі павязаны. Людзей сумленных, годных у краіне шмат! Амаль усе яны сядзяць за кратамі. А хто на волі быццам і жыве, , бяды чакае ...кожны божы дзень. Дык хопіць ужо баяцца нам, на Волю трэба неяк выбірацца!