Джэмавая Ода

Светлая Две Тысячи 10
Люблю я яблычны густы салодкі джэм, і асабліва той, што я сама і гатую. Пектын і цукару няшмат- адна карысць мне ад яго і смаката...такая смаката, што зноў дзяцінства я сваё ўспамінаю...бабулю ...хутар... яблыні , якіх ужо няма... і толькі памяць сумам набрыняе ...