Басня Про небесные шапки

Светлая Две Тысячи 10
Пра шапік з шапкамі. Басня )))

Ужо нехта мог бы і распачаць
Раздачу шапак...
Павінен быў ужо назапасіць іх
У нябесным шапіку...
І розных колераў,
Фасонаў і мадэлей,
І ўсіх , вядома,
Нумароў - памераў.
Чакае Немезіда
Богавай адмашкі...
Не кожны здраднік -
Сенька,
Але трымае Бог
Напагатове яму шапку.
Калі нам па закону
Жыць наканавана,
То хопіць ужо чакаць
Нам з неба
Манны,
Рабіць мы штосьці
Самі , спадарства ,
Павінны,
Мабыць!

Калі там той адчыняць шапік...
Магу і не дачакацца ...