19, 07, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Хістаецца мой лёс
І з боку ў бок...
Па роўнай ісці
Дарозе
Ён не можа.
Дагэтуль
Хібы і канавы
Скрозь...
Таму і слёзы,
Ганьба, слюні,
Зноў
Гарачыя
Лью слёзы...
Шукаю,
Хто мне дапаможа...
На Волю я хачу...
На Волю