Old stoneboat

Эдгар Ли Мастерс
Звезду взвалил он в старый стоун-бот,
Потом запряг в него домашний скот,
И – не автомобиль, не самолёт.

Поэты верно поняли сейчас,
Что это лучше, чем  впряжён Пегас,
Звезда при этом будет про запас.
*
He moved it roughly with an iron bar,
He loaded an old stoneboat with the star
And not, as you might think, a flying car,

Such as even poets would admit perforce
More practical than Pegasus the horse
If it could put a star back in its course.