20, 07, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Хвалююся з нагоды апошніх падзей ва Ўкраіне і на Беларусі...
Не беларускі мэсідж. Рускі. Ці пракрамлёўскі, ці ардынскі... прускі мо... Падзеі ва Ўкраіне іх прымусілі спалохацца ,што будзе ўсё ж адчынена акно ...ў Еўропу ... і не адно, а ўсе... і дзверы... і кане ў Лету камуняцкая хімера ... яшчэ вось трохі часу ... гадоў мо некалькі .., а хочацца хутчэй, ужо заўтра...я паўтараю гэта ўжо як мантры... што робіць з атэісткаю жаданне Волі, гатова я ісьці на вернікава поле, каб толькі час наблізіць той )