Весна

Анна Кириленко 2
Не розказуй мені ні про що. Діалогу не хочу я.
Від постійних тривог розмовляти не можу вже зовсім.
А весна на проспекті стоїть і містян заохочує:
То любов пропонує, то небо блакитне, то осінь...

В цьому місті на кожному кроці чиясь біографія,
Тут на кожній зупинці мені пропонують усе.
І нема ні спокою, ні тиші - не наша парафія,
І весна в кожен дім вже акційні листівки несе..