Вечорi на селi

Вадим Лымарь
Вечоріє на селі.
Все в цвітінні.
По розпеченій землі
Ллються тіні.   
 
Від  вільхи, горобини
І калини
Розростаються  вони
Щохвилини.

Щільно сходяться в стрімку
Темну воду
І несуть  в собі п’янку
Прохолоду.

На дарованому тлі
Світ сіріє…
День скінчився. На селі
Вечоріє…