Исход

Игорь Скрягин
Поцелуи, объятья.
So much kisses, embraces.

Боли не побороть.
Pain’s to not overcome.

До свидания, братья,
See you next time, my brethren,

Да хранит вас Господь.
Save you God as he can.

До свиданья, евреи,
See you next time, my Hebrews,

До свиданья, друзья.
See around, my friends.

Ах, насколько беднее
Oh, how much I am lean through

Остаюсь без вас я.
My solitude you less.

До свиданья, родные,
See you next time, my natives,

Я вас очень любил.
I did love you so much.

До свиданья, Россия, -
Goodbye, Russia, that friend is

Та, в которой я жил.
Mine, where I living passed.

Сколько окон потухло,
Many windows went out,

Но остались, увы,
But, alas, there were just

Опустевшие кухни
The alone kitchen dining

Одичавшей Москвы.
Rooms of Moscow in rust.