Навколо

Алексей Александрович Шаманов
Бачити навколо страх - це жах,
Аби не довелось би бігти з усіх сил.
Все марно, і я ледь тримаюсь на ногах,
Якби було все можна, я б просив.
Все прагну захисту від бід,
Надії, що ми зможем жити,
А бачу подається на обід
Байдужість, без якої не прожити.