Басня О программе импортозамещения

Светлая Две Тысячи 10
Чарвяк з карову- гэта проста жах... карміць, вядома, ватай будуць, раслі каб на дражжах як. Я зараз разумею досвед гэты.. . ну, з Крымам, з Украінаю., за Пуціна пісьменнікі , паэты... расціць вялікіх чарвякоў замест цвікоў, каб дзіркі ў бюджэце закрываць...хаваць...народ бянтэжыць... на большае не засталося ўжо мазгоў )))