Басня Дармаеды и нафта

Светлая Две Тысячи 10
Пасыл, вядома, усе злавілі, пабеглі на прастор краіны шукаць карысных выкапняў сляды... а ты пабег туды? Такі вось лозунг і задача...а там, глядзіш, і справаздача... на колькі літраў кожны здатны. І як чыноўніку тут выжыць, калі галоўны чыжык пыжыцца, сур'ёзна надзьмувае шчокі... баіцца , кары ў гэтым року. Дрыжыць, трасецца трон пад ім... трызненне забівае розум, наперадзе цвярозай думкі бокам, скокам... Смяяцца будзем далей мы? Даколе, спадары?