02. 08. 2015

Светлая Две Тысячи 10
Палюю я на пазітыў... Так цяжка мне яго цяпер знайсці! Наўкол галеча, безнадзёга... запахла нешта мне бядой, вайною. Яна бо недалёка. А хочацца спакою, радасьці... то шчасьце выпіць кавы раніцай... то бок, не абыЯкавай, а смачнай, якаснай... ды з круасанам з добрым сырам, а вечарам чырвонага віна, сухога, італьянскага, што Чылентана натаптаў са спелых ягад ...ды ў прыемнай вельмі каб кампаніі... пакуль што гэта мары... Так. На жаль. Яшчэ не выпіты ні гора, ні бяда ...да дна. Інакш было б ужо інакш...Даколе, спадары ?