Мандрiвники

Таисия Цыбульская
Білий кіт і чорний кіт
мандрувати йшли у світ,
раптом на шляху ріка,
і глибока, і стрімка!

Не злякалися коти,
розпухнастили хвости,
- Не здолати річку вбрід!
Будемо робити пліт!

Дружно до роботи стали,
цілих вісім лапок мали,
і вже скоро слід у слід
тупотіли кіт і кіт!