ВiЕ вiтер

Екатерина Олейникова 2
Віє вітер, віє вітер,
Хмари розганяє.
А парубок дівчиноньку,
Та й щиро кохає.
Віє вітер, віє вітер,
Гне до долу гілля.
А, що ж це  там за музики?
Це сільське весілля!
Плаче скрипка, забив бубон,
Затягнув своє баян.
Що ж це буде, що ж це буде!
Ще й взяли в попа орган!
З хлібом-сіллю на подвір"я,
Вийшли батько й мати,
Зібралися всі сусіди,
Молодят встрічати!
Віє вітер, віє вітер,
Хмари розганяє,
А веселе товариство,
Пісню заспіває!