Для кого iснуе шафа?

Юрий Сафроненко
Для кого існує шафа?
- Це квартира
для …
ж
и
р
а
ф
а
!
А поки жираф гуляє,
Світ там одяг зберігає!
Ох, як п-р-и-й-д-е
він до-до-му….
Світу вистачить
д
у
р
д
о
м
у
….
04.08.2015=GoldKing=