Лишень слова

Екатерина Олейникова 2
А це були лишень слова,
Ні теплоти, і не зізнання.
Була іллюзія кохання,
І це були лишень слова.
І був твій погляд винуватий,
Ти не дивився мені в очі,
Була розмова проти ночі,
Були одні лишень слова...