Рахувалка про жирафа

Юрий Сафроненко
Йшов жирафік по стежині
В розфарбованій країні.
Роздивитись захотів
Що за птах там пролетів?
Розтягнув свою він шию,
Щоб не вгавити подію…
От так диво - птах летить!
Позабув про шию вмить.
Ґава – перша,
Ґава – друга,
Третя – першим двом – подруга!
Ось - четверта прилетіла,
Біля п’ятої присіла…
Рахував та позабув,
Як він шию розтягнув?!
Раз,
два,
три,
чотири,
п’ять,
Ґав не треба
р
а
х
у
в
а
т
ь
!

04.08.2015=GoldKing=

P.S.
Пiдкажiть, будьласка, дiти -
Де ж знайти йому кравця
Щоб до курточки пришити
О-
о-
о-
о-
о-
о-
о-
о-
о-
о-
о-
о-
о-
такого комiрця!???

10.10.2015=GoldKing=