Борода

Игорь Скрягин
Иду домой усталый и поддатый
I go home being tired and drunk slightly

И мысль несу в плешивой голове
And bear a thought in the bald head of mine

Как много стало женщин бородатых
How much is now the barbate women finely

В печати, соц.сетях и на ТВ.
Who is in press, TV and networks’ line.

Взволнованы в Гос. Думе депутаты,
State Duma members are alarmed in earnest,

Встревожен ФСБ и МВД
In earnest are  state service and police.

Как много стало женщин бородатых
How much is now the barbate women almost.

Оны уже парактически вэздэ.
They almost are at every turn being pleased.

Куда не забреду я с перепою
Wherever I’d come in inebriation

И под какой не загляну я куст
And I would look in whatsoever bush,

Везде сидит девица с бородою
A girl with beard sits as in satisfaction

И строит глазки как Кончита Вурст.
And show yourself off like Conchita Wurst.

Дрожит первопрестольная столица
The first capital trembling is in fear,

Явилась ей в епископских парчах
In frock of bishop and with beard on luck

И с бородою, светская тигрица
Appeared to that a tigress of high sphere

Прославленная Ксения Собчак.
Who is wellknown Ksenia Sobchak..

Бывает я глаза свои закрою
Sometimes it happens I close eyes of mine

И снится мне лобзанье жарких уст
And dream a kiss of lips as if in youth

Супруга меня колет бородою
My wife stabs me with beard (oh, never mind!)

Как будто я живу с Кончитой Вурст.
It's like I'm living with Conchita Wurst.

Когда меня накроет лебедою
When I will covered be with pigweed just and

И призовут к ответу за грехи
Be held accountable for all my heavy sins

Красавица с курчавой бородою
A beauty girl with her dark curly beard

В альбоме сохранит мои стихи.
Will keep my poetry in album as it is.