Скажи сим-сим

Игорь Скрягин
скажи сим-сим
Do say «sim-sim»

и я не открою глаз
And I won’t open eyes,

сквозь холод последних зим
Through cold of last winters will

представлю ты снова с ним
Imagine I, you’re with him

вот прямо здесь и сейчас
Right here and now, and twice.

скажи изюм
«Raisins» do say

и я пропаду в ночи
And I’ll lost be in the night,

я стану опять ничьим
I will be again none quite,

я буду как белый шум
I will be like noise away.

послушай но не молчи
Do look but don’t stay inside.

скажи ква-ква
Do say «kva-kva»,

не бойся чужой молвы
Do not fear an alien fame,

и встанет как дважды два
There will come to light a fact

в холодном окне Москва
In a Moscow window’s frame:

ты любишь а я увы
You love me but that’s a shame.