Причепурилася...

Анатолий Анненко
Причепурилася сусідка:
                модерна сукня, капелюх... -
чарівна квіточка, лебідка... -
                мені перехопило дух.
Вона  і  мудра,  й  домовита...
                Дружина, мати - все гаразд.
А так:  шляхетно-гордовито(!)
       пройшла повз вікна - перший раз.
І я подумав: Боже правий!
                Багато в світі є краси..,
 а ще якщо ти їй оправи,
                любові й ласки додаси...

І це я знов:... про рідну мову -
                народу нашого основу.