Tango ua

Оксана Олейник Львов
Танго...
1.Одне із не визнанних Чудес Світу,
Що приносить не перше століття втіху,
Пристрасне Танго підкорило Аргентину,
Не наче цукерка маленьку дитину...

2.Бо у танці з'єднуються людськії тіла,
Так, немов океанськії хвилі,
Що Подолали тисячні милі,
Із спокоєм огортають омріяні берега.

3.Адже під вишукану музику інтриг кохання,
В людині розвивається спокуса мовчання,
Яка захопить усе тіло без вагань,
Відкривши твоєї душі нову грань.

4.Серед будденості й життєвої суєти,
У ритмі танго, захочеться тобі плести,
І душу твою ритм танцю підкорить у мить,
Бо п'янка музика в серці оселилась жить.

/30.07.15./