До побратима

Анатолий Анненко
                Благословенне, що було,
                що нині є, що завтра буде...
                Нас не здолає чорне зло,
                бо з нами Бог і добрі люди.


Дні линуть, линуть, мов лелеки...
                Хай жде (чи близько, чи далеко...)
все те, до чого ми йдемо,
                чим в наших мріях живемо;
а ми до нього згодні йти...
                і через зоряні світи.