У р зн дороги роз йшлися з тобою

Марина Кучерук
Я знаю,скоріше так буде,
І всьому настане нарешті кінець.
Мій янгол ніколи мене не забуде,
І не дозволить піти навпростець.

Я не одна,а всього лиш самотня.
У цьому немає біди!
Віриш, життя моє вдосталь солодке.
Солодке,просте й без нудьги.

Навіщо мені тії спогади,
Котрі плямують буття сьогоденне.
Навіщо кидатися в прірву минулого,
В той час,як  мабутнє - це нове натхнення!

В моїй душі троянди розцвіли.
Звичайнісінькі червоні квіти.
Ти не побачиш їх у темряві,
І,навіть, при денному світлі.

І не треба перейматися,
Що все в житті невдало,
Бо ти митець свого життя,
Завжди котрому мало.

Ти переможець,ти сам по собі,
Для тебе дорога одна.
Ти камінь несеш на своєму горбі,
Затям :перемога твоя!