Kurt Cobain

Владимир Кутузов-Урганчи
I feel like a Doddy,
Like a Kurt Cobain
A cold dead body
And a living brain

Look here,buddy:
Be alive again
A cold dead body
And a living brain

Pleasure and pain
Pleasure and pain
   Kurt Cobain