Той момент так хочеться згадати...

Катя Кисляк
Той момент так хочеться згадати
І відчути ніжний дотик знов
Просто хочу знову відчувати
І згадати, що таке любов

І згадати, що таке довіра
Й недовіри ніби вже нема
Коли ти і я разом старієм
Коли знаєш - все це не дарма

Я не хочу знов відчути втрату
Коли ти стаєш мені чужим
Ти ж боїшся щось в житті міняти
І, що раптом стане все пустим

Ти ж не бійся, дай нам шанс окремо
Разом нас давно уже нема
Може знову ми відчуєм щастя
Тільки просто цей раз зокрема

Просто знаєш, хочеться згадати
І відчути ніжний дотик знов
Просто хочу людям довіряти
І згадати, що таке Любов !!!