а. к

Ольга Кешельман-Калашникова
година, ще година
минає день за днем
пішла така людина
а ми собі живем.
ти наливаєш чаю,
вмикаєш програвач...
але невистачає
якогось світла наче...
час йде і вже далеко
той лютий, той удар...
життя - це небезпека.
нездар ти, чи кобзар.