Я повертаюсь!

Владимир Евтушенко
Я ПОВЕРТАЮСЬ!

Мчить потяг мій аж до кордону,
За перегоном перегони...
А я хвилююсь, як ніколи...
Минуемо Карпатські гори.

Приспів:
Додому їду, у Закарпаття!
Туди, де мої рідні браття!
Живуть там щирі, добрі люди!
Лунає пісня звідусюди.

Моя колиска, мої пенати!
Я повертаюсь у Закарпаття!
Там – моя мати, там – родина!
Хай жива буде Україна!

(Програш:- при перечисленні всіх
відомих Закарпатських міст.)