Прощати

Оксана Олейник Львов
Золоте вміння - прощати хамство,
Адже лише так ти, вберігаєш своє єство,
Яке повинно сіяти добротою,
А не зовнішньою пустою красою,

Бо те що, зовні полуда для очей,
Що веде тебе у світ тіней,
Де не має справжніж почуттів,
Бо керує усім старордавній гнів,

І якщо ти, віддаси йому, своє серце,
То у мить одну, воно стане зле,
І не важливо скільки будеш виправляти свої гріхи.
Душу роздиратимуть нові й нові страхи.

/18, 23. 07.15. /