Материнське серце

Виктория Вайсберг
Плаче серце матiнки старої.
У неї тиждень тому сина забрали на фронт.
Йому лише сімнадцять,хотів другої долі,
Але тепер повинен піти в бій проти волі.

Він зовсім ще зелений, зброю не брав у руки,
Для нього це тяжка година, тяжкий час розлуки.
Не хоче він вбивати, не хоче воювати,
Не хоче на Донбасі кров людей він проливати...

Якщо в тяжку годину залишиться Людиною,
і не почне вбивати мирний люд,
То стане він героєм перед своєй родиною
і кожен з нас молитися за нього буде.

якщо ж у звіра перетвориться, пробачте,
Який же він тоді для вас герой?
Його лише могила зможе врятувати,
Для нього буде це останній бой...