Iм я коханоi

Анатолий Анненко
Твоє ім'я шепоче вітер,
                птахи співають в вишині;
воно звучить мені  привітом,
                звучить, як музика, мені.

Твоє ім'я - таке жадане! -
                Його я чую і вві сні.
Тому, що ти, моя кохана,
             завжди, як серденько, в мені.

Твоє ім'я - звичайне слово,
                мені ж - як сонечко сія!
Ласкаво повторю я знову
                твоє ім'я, твоє ім'я.