19, 08, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Так хутка час бяжыць... жыццё ўжо праляцела як ракета, што мелася папасьці на планету, дзе свет, і справядлівасьць, і сумленне- не проста словы, рэчаіснасьць ...дзе ты? Чаму далёка так? Куды падзелася? Ау, планета! Звалілася ў багну ракета ... і тоне ,тоне, бедная ...адзіны хвост тырчыць, і той ...дрыжыць, дрыжыць... Цягнуць пара на свет, бо паміраць не хочацца ў галечы )