Не обтяжуйте себе...

Анатолий Анненко
Не обтяжуйте себе
                злотом, діамантами...
Душу й тіло бережіть
                від отих вериг.
У маєтностях своїх
                бути арештантами -
то не тільки негаразд, -
                ще й дурня, і гріх.