П сня про в ночок

Татьяна Ященко
1 куплет

Плела я для себе віночок.
Пахучії трави вплітала.
І мріяла дуже про дочку,
І долю ій світлу благала.
Цвіт вишні і яблуні світлі-
То є материнська любов.
Ромашка дасть спокій у серці,
А потім цвіт яблуні знов.

приспів

Віночок святий і чарівний
Від зла хай всіх вас береже.
Думок вам ясних,долю рівну
З квіток оберіг принесе.

2 куплет

Як донечки будуть зростати,
То більше квіток додаєм.
Безсмертник не треба топтати,
Душі він безсмертя дає.
А мак той чарівний,красивий
Сон зцілить,думки збереже.
Барвінок для зору дбайливий,
Хміль гнучкість з собою несе.

приспів

3 куплет

Весільні вінки і дівочі,
Кохання й надії вінок.
Клечальний,а також чернечий.
І різні вінки для діток.
Нам пращури в дар залишили
Цей цінний вінок-оберіг.
Давайте його не цуратись,
Щоб він нам і зараз поміг.

приспів