24, 08, 2015 микс языковый

Светлая Две Тысячи 10
Ну, что ж ты, Светлая? Неуж запал иссяк? Как ты, получится ведь у кого- то врядли. Мы разные! Поэтам ты  оставь закаты! Сама пиши про это, Света...што на душу лягло ...і сёння ...ізноў праблем учорашніх мо сонм, а можа і больш, бо дні ўжо карацей за ночы...краіна і народ - зязюля- маці з непажаданым дзІцем- немаўляткам - стасункаў ніякіх ...дык, хоць падкінь каму ...навошта забіваць ...