Из моего дневника

Жарский Анатолий
"Минають днi, минае лiто,
А   Украiна знай , горить,
По селам голi плачуть дiти-
Батькiв немае.Шелестить
Пожовкле листя по дiбровi
Гуляють хмари  :сонце  спить;
Нiгде  не чуть людскоi мови"
/ Из  "      Гайдамаки"("Кобзар"),
 прав был,ох , как  прав был Т.Г.Шевченко)))!/