Зернинка

Наталия Боровская 2
Що таке мала зернинка?
Може, це просто насінинка,
Чи в ній зберігся цілий світ –
Життя чи не на сотню літ?

Лиш дай попити їй води,
Від сну сухого пробуди –
Й побачиш чудо-чудеса,
Як жити хоче ця краса.

Посіймо разом на земля
Великі зерна і малі.
Нехай буяє диво-сад,
Де жити кожен буде рад.

27.07.2015