В самият край на лятото

Борис Калинов
Кафе...
Целувка.
Ледена,
студена-
чаша вино.
Минутка.
Поглед-
сенчесто дърво.
А Синевата-
усмихната
невинно...
Да.
Всичко точно е...
По Същество.

Странник
Художник: Б.Калинов- Странник. Комп. рисунка "В края на лятото"