Вiдкрита душею...

Геннадий Сивак
Олені  Іванчук- другому секретарю
 з питань преси, та культури,
посольства України в Ізраїлі,
з повагою.

Відкрита душею,
Для доброго Світу,
Так хороше з нею,
Вірна Заповіту.
Чудова  панянка,
Усмішкою сяє,
Її  Україна,
І любить, і знає.
Розумна і щира,
Відверта  людина,
Та знає, що   Віра -
Порядності  міра.
Така  горделива,
Та  ніжна й ласкава,
Відкрита й смілива,
Подивишся – пава…
Як  птаха, що вільна.
Струнка і чудова,
Та горда дівчина,
Яка в неї мова…
Ця зустріч  від Бога,
Вона пам'ятлива,
Веде нас дорога,
Повірте, щаслива.
Чека Україна,
Та жовта  блакить,
То є Батьківщина,
То  радощів  мить.

Автор  Геннадій  Сівак.
24 -  26 серпня  2015 року.