Я вдячний тiльки долi

Геннадий Сивак
Людмилі  Іванівні   Іродовській –
Першому секретарю посольства
України в Ізраїлі,
 З вдячністю, та повагою.

Я вдячний  тільки долі,
В далекому краю,
Що визначила  ролі,
Щодо   Буття в раю.
Округ піски  пустелі,
Які  для всіх Святі,
Та сірі-сірі скелі,
Хамсин,  мов  суховій.
Тут я зустрівся з вами,
Та доброту  відчув,
Наш  час біжить не знаймо,
Я цього не забув.
Й ніколи не забуду,
Усмішку золоту,
Вас поважають люди,
За мудрість і мету.
Чекає Батьківщина,
Хоч  сльози доки льє,
Під  сонечком калина,
Все навкруги своє.
Ще мить, війна скінчиться,
Тягар  з сердець зійде ,
Зустріне Вас  столиця,
До щастя приведе.
Ви донька України,
З роси Вам і з води,
Знай,  ненька  буде жити,
Навіки, назавжди…


Автор  Геннадій   Сівак.
24 – 26 серпня  2015 року.