27. 08. 2015

Светлая Две Тысячи 10
То нейкая параза мозгу...нам ўзяць мо трэба пук салёных мокрых розгаў і адрабіць хоць раз за ўсе паклёпы ... адзін на аднаго ... і ўсё сумнеў-сумнеў ... навошта гэта нам і асабіста мне... слана ужо з мухі хопіць росьціць... краіна , нават , не на ростані. Краіна ў багне па вушы, ілба ўжо не відаць... то аніяк не благадаць... адзін вось бачу толькі чуб, і то ён украінскі... пакуль тырчыць )