Додому 1ду...

Анатолий Анненко
Дорога, по якій не раз "катався"...
                Додому їду - нібито лечу...
Духмяний цвіт акацій розплескався
                по лівому й по правому плечу.

Додому їду! - Шлях зелено-білий...
       Я славлю Бога й цей весняний день!
Тобі везу я, краю рідний, милий,
            вінок синівських радісних пісень.

Тобі й про тебе нині я співаю,
              молюсь за тебе щирим серцем я;
О, Кремінна! - Тебе я знов вітаю!
                Ти - краща пісня зоряна моя!