Рiдне мiсто

Анатолий Анненко
Рідне місто в луганськім краю,
                ти прекрасне: зимою, весною...
Знов я в нашому сквері стою:
                знову радість і мрії - зі мною.

Пригадались дитячі літа,
                пригадалося перше кохання...
Рідне місто - домівка свята,
                ти для мене, як сонечко раннє.

Я немало по світу ходив
                і немало чому дивувався...
Рідне місто, ти краще всіх див!
                Звідусіль я до тебе вертався.

Браття, сестри - мої земляки,
                вас душею усіх обіймаю!
...Кремінна! Я тобі (на віки!)
                процвітання і щастя бажаю!