30, 08, 2015

Светлая Две Тысячи 10
Была надзея 20 - ць год таму, якую адабралІ..хто?... чаму? Сама я ведаю адказ... пытаюся ў вас! Мяркую, кожны ўжо гатовы вярнуць Надзею на Радзіму зноў, бо нельга жыць нам ў страху болей... пагроза дзецям нашым ясная на гарызонце... Закрыла ўжо ўлада , нават, сонца...не бачна бо яго з заплёваных ваконцаў. Сядзім, як мышы, венікі вакол...каты ў Драздах, далёка...Смяяцца будзеце, але не шмат іх... нас большасьць! БОЛЬШАСЬЦЬ!